Publiquen en català «Neil Armstrong: El primer home que va trepitjar la lluna»

L’editorial Shackleton Books publica en català el primer compte infantil de Robert Barber. La biografía del astronauta nord-americà Neil Armstrong, el primer home en caminar sobre la superficie lunar, és el volum 13 d’aquesta col·lecció que ha sigut traduïda a diferents idiomes.

Ja està disponible a llibreries a tot arreu aquesta edició en llengua catalana de la biografia del pilot aeroespacial Neil Armstrong escrita per Robert Barber. També la podreu trobar a llibreries online i Amazon.

«Neil Armstrong: El primer home que va trepitjar la lluna» de Robert Barber és un material didàctic adaptat per als lectors més joves i exigents. Compta els orígens del pilot i la disciplina que va seguir per convertir-se en un dels herois moderns de referència. Armstrong, junt als seus companys Buzz i Collins, van pujar a la Lluna a bord de l’Apolo 11. Armstrong es va convertir en el primer home de la Terra que posava un peu a la superfície lunar, convertint-se en una celebritat internacional i que va utilitzar aquesta fama pel bé de la divulgació científica i, especialment, aeroespacial.

Dins d’aquesta col·lecció de Shackleton Books, trobaràs altres heroïnes i herois com Frida Kalo, Vincent Van Gogh, Maria Montesori, Plató, Florence Nightingale i molts més personatges rellevants de la nostra història, cultura i ciència.

La primera edició d’aquesta biografia infantil de Neil Armstrong per Robert Barber va ser publicada per Shackleton Books en juny de 2019. Va ser distribuida junt als diaris El País i La Vanguardia i actualment la pots trobat a qualsevol llibrería digital i, molt especialment, en les llibreries de barri.

Aquest llibre de Robert Barber està destinat a lectors d’entre 7 i 11 anys. L’edició en tapa dura conté 32 págines il·lustrades per Wuju House. A càrrec de l’edició està Schackleton Books. A més, inclou un petit material didàctic al finalitzar la lectura.

Trackbacks & Pings

Escribe tu opinión aquí:

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.